perjantai 9. lokakuuta 2009

Herra Heineken kun päätti sen


pe 9.10.09 Viikonloppu alkaa ja karjalahduttaa (37, 1067)

Oluen valmistuksessa tarvitaan
vettä, humalaa, ohraa, hiivaa,
taitoa, kovaa työtä ja rakkautta.
Torniossa on vuodesta 1873
mallastettu, rouhittu,
mäskätty, keitetty, käytetty,
varastoitu ja pakattu olutta,
Lapin Kullan nimisenä vuodesta 1963.

Lapin Kulta on onnistuttu hyvin brändäämään.
Tuotemielikuvaan liitetään
Lapin erämainen luonto
ja kirkkaitten tunturipurojen solina.

Nyt on lopussa sekin menestystarina.
Näin kun päätti Amsterdamissa herra Heineken,
minä en ainakaan ala suosia
uutta Lapin Kulta "erikoista" Lahden.
Alan juoda koppakaupalla olutmerkkiä samaa
kuin mikä Suomen jääkiekkoleijoniakin
karjahduttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti